Tilbud om morgentrening på Liland

IL Gneist og Rema 1000 Fanatorget inviterer til morgentrening på Liland hver tirsdag og torsdag fra uke 10 frem til sommerferien.

TIL ALLE IVRIGE FOTBALLSPILLERE I IL GNEIST

IL Gneist og Rema 1000 Fanatorget inviterer til morgentrening på Liland hver tirsdag og torsdag fra uke 10 frem til sommerferien.

Øktene er for våre mer enn middels ivrige gutter og jenter fra 14 år og oppover til og med herrer og damer A-lag. Fokus på treningene vil være i hovedsak ballbehandling. Gjerne kombinert med avslutninger.

Oppmøtetid 06.25
Trening fra 06.30-07.30

Etter økten vil det bli delt ut enkel frukt/grønt på vei til skole/jobb.

Vi vet ingenting om interesse og hvilken mulighet våre spillere har til å delta, derfor må vi ha påmelding. Det er også noen utgifter i forbindelse med prosjektet. Det vil derfor være en egenandel på 300 kroner for å være med. Antall treninger en kan delta på er ca 27. Det er litt over ti kroner økten.

Vi har satt et tak på 55 spillere i utgangspunktet. Blir det veldig stor interesse vil vi prøve å imøtekomme dette, med flere voksne tilstede.

Er du spiller og interessert, men tenker at det vil bli for mye og det kommer på kamp/treningsdag? Ja det kan hende, men om en skal få virkelig fremgang, da må en tørre å trene mye. Treningen vil ikke gå utover prestasjoner i kamp trening på ettermiddagen om en er kommet seg i seng i tide, og spist godt i løpet av dagen. Det er viktig med riktig og god mat og søvn.

Ansvarlig for treningen er Andrew Harrison, mangeårig fotballtrener, og Børge Haugsdal.

I tillegg vil klubben stille med trenere til å hjelpe til underveis i øktene.
 

Påmelding fra onsdag 18. februar klokken 12:00 (klikk her for påmeldingsside med online betaling på deltager.no).

 

Hovedsponsorer - Gullklubben

Bronseklubben

Skjer nå!

facebook

Aktuelt

Grasrot

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift