SIRKELTRENING

Vi starter opp igjen med sirkeltrening for alle i alderen 25+ Tirsdager i Sandslihallen fra 12. januar kl. 20.30 til 21.30.

Vi har vært så heldig å få trener Even Haganes, han er ansatt i Idrett Bergen Sør, har bachelor i idrett og har drevet med sirkeltrening i mange år.

Påmelding med betaling (med kort) gjennom deltager.no - klikk på denne lenken (åpner 23. desember kl 1000).


Sirkeltrening: Timebeskrivelse

Denne timen kommer til å bestå av en generell oppvarming hvor jeg leder deltakerne rundt i salen hvor vi å gjennomfører enkle grovmotoriske øvelser. Dette for å gjøre kroppen fysisk og psykisk klar for timen. Oppvarmingen kommer til å vare ca i 15 min.

Når oppvarmingen er ferdig er det anledning til å ta seg litt drikke mens hoveddelen gjøres klar. Hoveddel kommer til å vare ca i 25-30 min. Sirkelen er bestående av 6-8 øvelser som deltakerne skal arbeide seg igjennom. På hver av øvelsene/stasjonene skal deltakerne gjennomføre 1-2 sett à 20-30 sek før de forflytter seg til neste øvelse/stasjon. Det kommer til å være pauser mellom hvert sett, dvs. at det er små men hyppige pauser. Etter 6-7 stasjoner vil deltakerne få en lengre pause.

Alle øvelser som blir brukt på timen vil kunne utføres med forskjellige vanskelighetsgrad, på den måten vil de fleste kunne arbeide på et nivå som de føler er tilpasset deres forutsetninger.

Noen av øvelsene skal man også jobbe sammen med to og to eller i lag.

Til avslutning har vi lett uttøyning og avspenning.

Trener Even Haganes

 

 

Hovedsponsorer - Gullklubben

Bronseklubben

Skjer nå!

facebook

Aktuelt

Grasrot

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift